Woonaccent - Glazen BoerderijWoonaccent Schijndel


Het is een naam die iedereen kent. Woonaccent Makelaars is dan ook een gerenommeerd kantoor gevestigd in Schijndel, maar ook in 22 andere locaties. Met de opening van de Glazen Boerderij, heeft ook de Schijndelse afdeling van Woonaccent besloten om haar intrede te doen in dit veelbesproken gebouw. 

Woonaccent - Glazen BoerderijWoonaccent staat bekend om haar deskundige en ervaren makelaars, die alles weten over de regio waarin zij actief zijn. Maar het is juist de openheid en helderheid waarmee Woonaccent Makelaars zich onderscheid. Dit betekent dat alles gebeurt op basis van de persoonlijke wensen van de(toekomstig) koper of verkoper. Bij Woonaccent Makelaars Schijndel staat de deur altijd voor u open. Naast kennis van huizen kopen en verkopen, maken deze makelaars glasheldere afspraken en hebben zij persoonlijke aandacht voor u.


Vanaf nu kan Woonaccent zich niet alleen onderscheiden door de bovengenoemde punten, maar ook door het feit dat zij vanaf nu gevestigd zijn in de unieke glazen boerderij. Wilt u meer weten over de dienstverlening van Woonaccent Makelaars Schijndel kom dan gerust eens langs op ons kantoor aan De Glazen Boerderij 6 of ga naar Woonaccent.nl