Le Verre

Grandcafé ´Le Verre´ wordt de zeer toepasselijke naam van dit nieuwe etablissement in de Glazen Boerderij. Le verre wordt een restaurant annex bistro waar iedereen welkom is, maar richt zich vooral op mensen van dertig jaar en ouder. Bij Le Verre kan men binnenkort terecht voor een volledige avond uit. Dit begint natuurlijk met een heerlijke maaltijd en wordt afgesloten door gezellig aan de bar nog wat te drinken.

De horeca-gelegenheid in de Glazen Boerderij krijgt een ware Grandcafé uitstraling. Dit betekent dat hele zaak moderne uitstralingen krijgt met enkele oude, sfeervolle elementen, zoals prachtig houtwerk.

Le Verre wordt niet alleen een plek om op een prachtlocatie onder het genot van een drankje te genieten van een heerlijke maaltijd. In de toekomst zullen ook themafeesten gegeven worden en is er de mogelijkheid tot het organiseren van feesten en partijen.
En met welke reden u ook naar Le Verre gaat: Kwaliteit en Service staan bij Le Verre altijd centraal.

'Le Verre' heeft haar deuren reeds geopend. Meer weten? Neem gerust contact met ons op middels het formulier hiernaast of kijk op de website van

Grand Café Le Verre

 
Le verre - Glazen Boerderij   Le Verre - Glazen Boerderij    Le verre - Glazen Boerderij   Le verre - Glazen Boerderij